Kwaliteit in voedselveiligheid

Ondersteuning

Ondersteuning

Wij bieden diverse ondersteuningsmogelijkheden, bij het invoeren of optimaliseren van het door u gekozen voedselveiligheidssysteem.

Bedrijfsspecifiek systeem (private kwaliteitssystemen)

BRC, IFS, FSCC22000 zijn een aantal normen waaruit gekozen kan worden, voor het opzetten van een  voedselveiligheidssysteem, lees meer over bedrijfsspecifiek systeem.

EG-erkenning

Is een EG-erkenning noodzakelijk?
Lees hier verder.

Hygiënecode

Is het doorvoeren van een branche hygiënecode voor uw bedrijf een mogelijkheid?
Lees meer over het invoeren van de hygiënecode.

Opleiden

Het vinden van een goede kwaliteitsmedewerker wordt een steeds grotere uitdaging binnen de levensmiddelenindustrie.

Hygiëne-inspectie

Hygiëne is van groot belang. Door middel van een
inspectie wordt duidelijk wat, lees meer.

Biologische producten

Welke regels zijn van toepassing voor biologische producten?

Pre-audit

Voldoet uw gekozen systeem aan alle eisen, uit de door uw gekozen norm?
Lees meer voordat u gaat certificeren.

Training

Uw medewerkers dienen op de hoogte te blijven
van de gewenste werkwijze. Lees meer over de trainingen.

Tijdelijke ondersteuning

Heeft u om diverse redenen een
tijdelijke kwaliteitsmanager nodig? Lees meer.