Kom jij ons team versterken?

Inge de Jong Advies is een klein hecht en gezellig (en vooral een professioneel) adviesbureau met verschillende klanten in de foodsector. We adviseren en begeleiden onze klanten bij het opzetten en onderhouden van een voedselveiligheidssysteem. De theoretische eisen voor het borgen van de voedselveiligheid worden begrijpelijk en eenvoudig beschreven, zodat dit voor iedereen binnen het bedrijf praktisch uitvoerbaar wordt. We vinden dat voedselveiligheid geen papieren tijger is!
We zijn positief kritisch en denken proactief mee met de klant. We hebben oog voor detail, maar vergeten niet de grote lijnen uit het oog te verliezen.

Door toenemende opdrachten zijn wij op zoek naar een

Junior consultant kwaliteit & voedselveiligheid

Die het een uitdaging vindt om bij verschillende levensmiddelenbedrijven te zorgen dat de voedselveiligheid geborgd wordt?

Wat ga je doen?

Als junior consultant ben je verantwoordelijk voor het invoeren en onderhouden van voedselveiligheids- en kwaliteitsmanagementsystemen. Je zorgt dat de wetgeving, eisen van voedselveiligheidsstandaard zoals BRC, IFS, FSSC:22000 praktisch worden doorgevoerd bij de klant.

Je komt bij diverse bedrijven binnen de levensmiddelenbranche, geen dag is hetzelfde. Om draagvlak te creëren, heb je met iedere betrokkenen in het bedrijf te maken. Tact en vasthoudendheid zijn dan belangrijk om de juiste informatie op de juiste manier over te brengen.

Door jouw enthousiasme en aandacht voor de klant, voelt iedereen zich verantwoordelijk voor de voedselveiligheid binnen het bedrijf, want “kwaliteit maak je samen!”.

Wat zijn je werkzaamheden?

  • Voedselveiligheidssysteem onderhouden en/of implementeren bij klanten,
  • Signaleren van verbeteringen en realiseren van draagvlak voor de oplossing,
  • Voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van interne en externe audits,
  • Bespreken van je bevindingen met de betrokkenen,
  • Ondersteunen van je collega’s bij andere klanten.

Wat breng jij mee?

Jij bent enthousiast, zelfstandig, gedreven en praktisch.
Je bent in staat mensen te overtuigen, te motiveren en te enthousiasmeren.
Jij denkt mee en toont initiatief.
Je denkt in kansen en zoekt naar oplossingen.
Je bent proactief in het bijhouden van de wijzigingen in de wet of voedselveiligheidsstandaarden.
De klant staat bij jou centraal.
Een rijbewijs B.

Reizen binnen Utrecht en Brabant is voor jou geen probleem.

Naast dit alles heb je minimaal een afgeronde HBO Levensmiddelentechnologie, Bedrijfskunde, Voeding en Diëtiek of Food en Business.
Relevante werkervaring in de foodsector, goede communicatieve skill’s en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Uiteraard werken we intensief (regelmatig op afstand) met elkaar samen, zodat we onze kennis blijven delen en je steeds meer vrijheid krijgt om zelfstandig taken uit te voeren, afgestemd op wat jij en de klant nodig hebben.

Daarnaast word je gedurende het eerste jaar intensief begeleid, zodat je na een jaar zelfstandig kunt werken.

Je krijgt een dienstverband van 32-40 uur per week, met een salaris op basis van kennis en ervaring, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, laptop en mogelijkheden voor thuiswerken.

Solliciteren?

Ben jij die enthousiaste, zelfstandige en gedreven consultant kwaliteit & voedselveiligheid?
Die zorgt dat voedselveiligheid bij uiteenlopende klanten in de food wordt geborgd?
Wil groeien in deze veelzijdige functie?
Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog!

Comments are closed.