Kwaliteit in voedselveiligheid

Werkwijze

Werkwijze

Afhankelijk van de eisen die u, de wetgeving of uw klant aan uw bedrijf stelt, begeleid ik u in dit volledige traject.
Van norm keuze zoals bijvoorbeeld BRC, IFS, FSSC22000, EG-erkenning, Skal tot en met het invoeren van de gekozen norm binnen uw bedrijf.

Uniek bedrijf

Uw bedrijf is uniek.
Net als uw klanten.
Een voedselveiligheidssysteem dient daarom afgestemd te worden op uw bedrijf.

Voor het opstellen van het voedselveiligheidssysteem worden de processen kritisch doorlopen.

Door uw processen te analyseren, wordt inzichtelijk wat de kritische beheerspunten zijn.Deming cirkel Plan Do Check Act werkwijze

Samen met u en uw medewerkers werken we naar een praktisch bedrijfseigen systeem,  waarbij structurele verbeteringen in de processen worden doorgevoerd.
Het resultaat is een gebruiksvriendelijk voedselveiligheidssysteem dat vanzelfsprekend voldoet aan de wetgeving.

Het voedselveiligheidssysteem creëert duidelijkheid en structuur in uw bedrijfsprocessen.
Deze worden  effectiever en efficiënter uitgevoerd. Dit werkt kostenverlagend.
Fouten voorkomen is  goedkoper dan fouten herstellen.

Het resultaat is een veilig levensmiddel en een tevreden klant!

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?
Neem dan contact met mij op.