eg erkenning
OPLEIDEN VAN KWALITEITSMEDEWERKER (M/V)

Het vinden van een goede kwaliteitsmedewerker wordt een steeds grotere uitdaging binnen de levensmiddelenindustrie.

Van een junior mag en kan een bedrijf nog geen expertise verwachten. Ervaring is van wel groot belang voor het behouden van het kwaliteitsbewustzijnsniveau binnen uw bedrijf.

Naast de juiste skills van uw kwaliteitsmedewerker, is coaching en opleiden door een senior van groot belang, om de functie goed uit te voeren.

Traject

Uw junior kwaliteitsmedewerker wordt door een senior kwaliteitsadviseur wegwijs gemaakt in de complexe functie van kwaliteitsmedewerker. 

Tijdens dit traject, zorg ik ervoor dat uw kwaliteitsmedewerker gefaseerd de diverse werkzaamheden eigen kan gaan maken.
Ik stuur bij waar nodig en bewaak de voortgang van de ontwikkeling van uw medewerker, maar uiteraard ook van de noodzakelijke veranderingen die binnen uw voedselveiligheidssysteem doorgevoerd dienen te worden. 
Op deze manier wordt geborgd dat uw voedselveiligheidssysteem actueel blijft. En kan uw junior groeien in de functie.
In dit hele traject houden wij intensief contact over de ontwikkeling van uw medewerker, want Kwaliteit maak je samen!

Vacature & sollicitatiegesprek

Het sollicitatiegesprek is het moment om te bepalen of uw mogelijke nieuwe medewerker past binnen uw bedrijf en geschikt is voor de functie.

Door de p&o ervaring kan ik u ondersteunen bij het opstellen van de juiste vacature en ondersteunen bij het sollicitatiegesprek. Zo vinden we samen de juiste medewerker voor uw bedrijf.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Inge de Jong Advies.